+36 30 327-5253 pavek@blackmarketing.hu

CSOMAGAJÁNLATAINK

Legnépszerűbb szolgáltatásainkat csomagokba foglaltuk, hogy mindenkinek a legtesthezállóbb megoldást nyújthassuk, a legkedvezőbb áron.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Összeszedtünk Neked pár gyakori kérdést és választ. Ha még van a fejedben pár letisztázandó dolog, beszéljünk róla. Visszahívunk!

Mennyi ideig érdemes futnia egy hirdetésnek?

Ez sok mindentől függ. Függ attól, hogy mi a hirdetés célja, függ attól, hogy kikkel kommunikálunk és mit, mennyire ismerik a termékünket vagy szolgáltatásunkat, kapcsolatba léptek-e már velünk stb. Milyen csatornán keresztül kommunikálunk. Előzetes egyeztetés szükséges, hogy a javaslatainkat ismertetni tudjuk.

Mit jelent az, hogy kampány optimalizálás és kiégő hirdetés?

Meghatározott szegmenseknek több fajta hirdetés verziót hozunk létre és figyeljük, melyek teljesítenek a legjobban. Ezekre fókuszáltan optimalizáljuk tovább a tartalmakat és grafikai anyagokat. Amennyiben célközönség érdeklődése, reakciói folyamatosan csökkenek újabb hirdetéseket hozunk létre további ösztönzőkkel.

Mit tartalmaz a teljes körű Facebook és Instagram kommunikáció?

Kommunikációs stratégia megtervezése, közös egyeztetés, tematika jóváhagyása, célcsoport kutatás, tartalom készítés, grafikai munkák, heti 3-3 poszt vagy Story elhelyezése a Facebook/Instagram oldalon, kommentek kezelése, reagálás, moderálás (megállapodás szerint), havi teljesítményértékelő riportok

Hány ember fog vásárolni, ha elkezdek hirdetni?

Erre nincsen pontos válasz. Nagyon sok összetevője van. A hirdetés nem minden. A hirdetéseknek kapcsolódniuk kell egy jól működő online értékesítési rendszerhez, ahol ugyanúgy hatalmas jelentősége van egy megfelelő érkezési oldalnak, (az az oldal, ahová az érdeklődőket irányítjuk a hirdetésekből), egy jó ajánlatnak, csalinak stb. Ezért vizsgáljuk át előzetesen, hogy miként működsz online és teszünk javaslatokat az optimális működésre, mely meghozhatja a kívánt eredményt.

Idegen nyelven is készítetek tartalmakat?

Igen, készítünk angol nyelvű tartalmakat, melyre egyedi ajánlatot adunk attól függően, hogy mennyire szakmai jellegű a tartalom.

Nekem, megrendelőként lesz valami feladatom a közös munka során?

A közös munka során szükség van előzetes egyeztetésekre, hogy megismerjük a cégedet és ügyfeleidet, céljaidat, havi egyeztetésekre illetve megállapodás szerint képi agyagokra tartalmi egyeztetésekre, jóváhagyásokra.

"Amit az elme képes kigondolni és elhinni, azt meg is tudja valósítani."

– Napoleon Hill

“Nagyon szerettem a Lányokkal együtt dolgozni. Segítségükkel a teljes értékesítési stratégiánkat alkottuk újjá. ”

Kerekes Orsolya

tulajdonos, ügyvezető igazgató, Lyor

“Mindig élmény volt a közös munka.”

Lovizer Dániel

Felépülők

Készen állsz, hogy átbeszéljük Neked mire van szükséged?

Hello!
Neked miben segíthetünk?

1 munkanapon belül visszahívunk téged!

M